350.00DKK3,622.00DKK

Vi leverer i mellem kl 07.00 – 17.00 alle ugens dage!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Stabilgrus

Stabilgrus bruges blandt andet til at reparere huller i grusveje, bund til asfalt og flisebelægning, når jorden er for blød. Det anvendes også til stier, hvor der kan forekomme tung trafik.

Dette grus er af høj kvalitet og er en blanding af sten og sand, hvor størstedelen består af sten. Du kan derfor spare på gruset og det giver et bedre resultat.

Når du anvender grus er det vigtig at gruset ikke “sætter” sig, ellers kan underlaget risikere at blive skævt.

Hvis du skal bruge stabilgrus som underlag til din indkørsel anbefales der et minimum lag på 30 cm, så det er fast til kørsel. Når man skal brolægge er det vigtigt at få et stabilt underlag.

Når du skal lave en ny indkørsel, eller en sti i din have kan det godt gå hen og blive dyrt.
Var har overkommelige priser på alle vores produkter. Prisen på stabilgrus er forskelligt alt efter hvor meget du skal bruge. Vi anbefaler at bruge mindst 20 cm stabilgrus, når du skal lægge indkørsel, eller andre arealer til kørebrug.

Belægnings arealer til gangbrug, f.eks. terrasser eller have stier, lægges der op til 15 cm stabilgrus, hvis jorden er meget blød.

Vores grus leveres i kubikmeter.

Vi leverer direkte til din adresse. Husk at skrive præcis aflæsnings sted, så du undgår at gå for langt.

Vi går meget op i det arbejde vi laver og det er derfor vigtigt, at vores kunder er tilfredse og har lyst til at handle hos os igen. Vi kører ikke før at begge parter er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål til dit køb, eller har brug for hjælp, kan du altid ringe til os. Vi står klar til at vejlede dig igennem dit køb. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat på os.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Mændge

1 m3, 2 m3, 3 m3, 4 m3, 5 m3, 6 m3, 7 m3, 8 m3, 9 m3, 10 m3, 11 m3, 12 m3, 13 m3, 14 m3