Godstransport
Godstransport & Vognmandskørsel

Vi har dagligt biler i det meste af landet, hvilket reflekterer sig i vores store fleksibilitet – vi springer til, når vores kunder har brug for os.

læs mere
IMG_0441
Container transport

Mere end 100 container i omløb hver dag! Vi har transporteret container siden vi startede i år 1900, både til private og erhverv.

læs mere
Sær transport & Blokvogn
Særtransport & Blokvogn

Vi har kørt mange forskellige sær transport igennem tiden, og vi er altid klar på nye udfordringer. Vi har til dato ikke prøvet, at vi ikke kunne klare opgaven.

læs mere
Containerudlejning
Container udlejning

Vi har leveret containere i mere end 50 år, vi er en stor del af byggebranchen og afhenter byggeaffald i store containere. Vi leverer også containere fyldt med muldjord til haven eller stabil grus til byggerier og meget andet.

læs mere
SONY DSC
Kranarbejde & Entreprenør transport

Vi arbejder tæt sammen med bygge branchen og Entreprenør virksomheder, vi udfører alle typer transport opgaver. Vi har nogle af landets bedste priser og leverer i Syd og Midtjylland og kører ud fra Lunderskov ved Kolding.

læs mere

Transportservices

Jespersen ApS har kørt godstransport, sær transport, blokvogns kørsel, vognmands kørsel, udlejning af containere, container transport og entreprenør transport i mange år.

Vi har kørt med mange type produkter, som du kan købe i vores web butik: Flis, Granitskærver, Grus & Sten og Sand & Jord.

Vi har transporteret bygge materialer og affald i over 100 år, siden 1900 hvor den første generation af vognmand Jespersen, startede firmaet op. I dag drives det af 3 generationer og der er sket en stor udvikling. Vi udvider nu yderligere med web butik og ny hjemmeside, hvor i kan få de informationer i skal bruge.

Vi er klar til endnu flere udfordringer, og udvider vores sortiment af produkter. I får med garanti god services, hos Jespersen ApS.

Så tag kontakt til os idag. Vi står klar til at få en god snak med dig, om dine transport opgaver. Du kan også se vores web butik og bestille dine varer online.


Få et tilbud på din godstransport her

Kontakt os her