Container udlejning

Container udlejning

Skal du have bygget om, så kan du leje en container hos os. Vi leverer til din adresse og afhenter containeren igen, når den er fyldt op. Vi har haft container udlejning i mange år og har faste kunder, både private kunder og erhvervskunder. Vi leverer også containere med muldjord og grus til have og byggeri. Vi har containere der er åben og lukket, høje og lave.

Vi har mange erhvervskunder som sætter pris på vores arbejde og som lejer containere ved os fast. Vi har container udlejning hver dag og vi står altid klar til at køre ud. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og det vi leverer og derfor er vores containere i rigtig god stand.

Lej en container for en længere periode til opbevaring eller i forbindelse med ombygning, så kan vi levere og afhente den lejet container efter dit behov. Står du og skal flytte værksted eller lager og mangler opbevaring i en kort eller lang periode kan det godt betale sig at give os et kald og få en pris, fremfor at betale for opbevaring på et lager et sted.

Angående containerudlejning, har de forskellige priser i forhold til den container størrelse du skal bruge.

Forskellige containere er på 20 eller 40 fod, lukket eller åben container.

Så giver vi også en pris på transport af din container plus en pris på perioden du lejer den i. Vi leverer containere i en stor radius.

Kontakt os i dag på telefon eller e-mail og få en god pris på container udlejning i dag, så du kan komme i gang med dit kommende projekt.

Ring til os i dag og få et tilbud med det samme, vores telefon er altid åben.