400.00DKK4,306.00DKK

Vi leverer i mellem kl 07.00 – 17.00 alle ugens dage!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Strandsand

Strandsand er fint sorteret sand, der i entreprenør branchen oftest bliver brugt som fugesand til at feje ned i fuger, mellem belægnings sten på f.eks. terrasser eller stier. Det er hentet op fra havbunden og kaldes et sø materiale. Sandet er et super fint materiale, da det kan bruges til mange ting, b.la til at lave en pæn støbning eller pudse en sokkel. Strandsand kornene er 0-2 mm og består af afrundede sandkorn.

Du anvender strandsandet ved at kaste sandet hen over belægningen og fejer materialet ned i fugerne. Lad lidt af sandet ligge oven på belægningen og det vil komme ned i fugerne med vejr og trafik. Når alle fuger er fyldt op, kan man feje det overskydende sand væk.

Murere anvender ofte strandsand til deres murer opgaver, da det kræver en fin beton og er et billigt produkt og ikke har en stor vægt.

Sandet er også velegnet til sandkasser, som det tit og oftest bliver brugt til. Sandet er vasket og afgiver ikke farve, når børnene leger i sandet. Det kan også anvendes, når der er frost og glatte veje.
Vasket sand pakker sig helt sammen, hvilket det skal kunne når det bruges til bundsikrings grus.

Strandsand skal opbevares frost frit, ellers kan der opstå frostknolde.

Vi leverer direkte til din adresse. Husk at skrive præcis aflæsnings sted, så du undgår at gå for langt.

Vi går meget op i det arbejde vi laver og det er derfor vigtigt, at vores kunder er tilfredse og har lyst til at handle hos os igen. Vi kører ikke før at begge parter er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål til dit køb, eller har brug for hjælp, kan du altid ringe til os. Vi står klar til at vejlede dig igennem dit køb. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat på os.

Yderligere information

Mændge

1 m3, 2 m3, 3 m3, 4 m3, 5 m3, 6 m3, 7 m3, 8 m3, 9 m3, 10 m3, 11 m3, 12 m3, 13 m3, 14 m3, 15 m3, 16 m3, 17 m3, 18 m3, 19 m3, 20 m3