400.00DKK4,786.00DKK

Vi leverer i mellem kl 07.00 – 17.00 alle ugens dage!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Støbemix 0/8

Støbemix er et blandingsprodukt, der anvendes til støbeopgaver, som f.eks. fundamenter og gulve. Det er vigtigt at der er en blanding af sten og sand, når du skal støbe noget.

Fordelene ved at der er mange sten i støbemix er, at du så kan spare på cementen og opnår derfor det bedste resultat.

For at få en god støbemix, skal der ikke kun være sand og grus, men også mange sten. Vi garanterer altid kun høj kvalitet af dette produkt.

Forholdende mellem sten og sand afhænger af anvendelsesområdet og hvordan du ønsker det skal se ud. Det er typen af sten, der giver støbemixen en speciel farve eller tekstur. Nogle sten giver en rødlig farve, mens andre giver en grålig farve.

Støbemix er med til at gøre betonen stærkere og der kan støbes i tykkere lag, men det kræver at blandingen bliver lavet rigtig. Det er også vigtigt at man har en stor andel af grus eller sten, for at der er en ensartet styrke og holdbarhed.

Når du skal støbe, tilsætter du kun vand og cement til din støbemix. Det er enkelt og kræver ikke en helt masse, så du nemt kan komme i gang med din støbning.

Vi leverer direkte til din adresse. Husk at skrive præcis aflæsnings sted, så du undgår at gå for langt.

Vi går meget op i det arbejde vi laver og det er derfor vigtigt, at vores kunder er tilfredse og har lyst til at handle hos os igen. Vi kører ikke før at begge parter er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål til dit køb, eller har brug for hjælp, kan du altid ringe til os. Vi står klar til at vejlede dig igennem dit køb. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat på os.

Yderligere information

Mændge

1 m3, 2 m3, 3 m3, 4 m3, 5 m3, 6 m3, 7 m3, 8 m3, 9 m3, 10 m3, 11 m3, 12 m3, 13 m3, 14 m3, 15 m3, 16 m3, 17 m3, 18 m3, 19 m3, 20 m3