575.00DKK8,406.00DKK

Vi leverer i mellem kl 07.00 – 17.00 alle ugens dage!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Stenmel

 

Stenmel er knust granit, men i en meget fin form, der næsten kan minde om almindelig hvedemel.

Det anvendes blandt andet til belægning på petanque baner, tennisbaner, ned fejning mellem fliser og som bære lag under belægning med granitskærver.

Det giver et blødt underlag, der passer perfekt til petanque baner, hvor kuglerne gør hvad de skal. Stenmel kan også anvendes på campingpladser.

Stenmel giver et solidt underlag, men har en hård overflade.

Når du anvender stenmel i lag op til 5 cm, kan det virke ukrudt hæmmende og du slipper for alt for meget ukrudt.

Skal du have ordnet din have, kan materialet også bruges til stier i haven. Kan også bruges til områder i haven, hvor der skal være et fast underlag. Du kan også anvende det mellem fliser, istedet for sand. Fugen bliver mere kompakt og stabil.

Du kan også bruge det som en kombination med fliser til haven, og lav en rigtig flot belægning. Du kan også lave dine helt egne stier til din have med stenmel, det er nemmere at holde end en græsplæne og de giver en form for hygge, når de snor sig rundt i haven.

Det er nemt at lave stier i haven, det kræver lidt forarbejde, men bagefter kan du begynde at designe dine egne stier af stenmel.

Vi leverer direkte til din adresse. Husk at skrive præcis aflæsnings sted, så du undgår at gå for langt.

Vi går meget op i det arbejde vi laver og det er derfor vigtigt, at vores kunder er tilfredse og har lyst til at handle hos os igen. Vi kører ikke før at begge parter er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål til dit køb, eller har brug for hjælp, kan du altid ringe til os. Vi står altid klar til at vejlede dig igennem dit køb. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat i os.

 

Yderligere information

Mændge

1 m3, 2 m3, 3 m3, 4 m3, 5 m3, 6 m3, 7 m3, 8 m3, 9 m3, 10 m3, 11 m3, 12 m3, 13 m3, 14 m3, 15 m3, 16 m3, 17 m3, 18 m3, 19 m3, 20 m3