400.00DKK6,286.00DKK

Vi leverer i mellem 07.00 – 17.00 alle ugens dage!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Grus 8/16 mm

Grus er et vigtigt materiale til byggerier, eller når du skal anlægge haver. Det findes i mange forskellige afskygninger. Der er ikke en slags der passer til den samme opgave, så derfor er det vigtigt at du vælger den helt rigtige type grus.

Grus er en blanding af småsten og sand, som findes i grusgrave rundt omkring i Danmark og graves op. Derefter bliver det fragtet til en plads, hvor de fordeler gruset op i de forskellige typer. Det findes i både grov og fin.

Når du skal bruge dette materiale til brolægning, så må det gerne være lerholdig, så det bedre kan holde sammen på brostenene. Hvis du skal bruge det til vejbyggeri, så passer stabilgrus godt til den opgave, for det kan klare belastning af tung trafik.

Grus sætter sig, når du banker det med en pladevibrator. Det er vigtigt at tage højde for, når du anslår mængden.

Det kan være svært at udregne helt hvor meget grus der skal bruges. Køb altid lidt mere end hvad du forventer, at komme til at bruge. Mængden afhænger af hvilken type det er, og hvor meget belastning det skal udsættes for.

Vi leverer direkte til din adresse. Husk at skrive præcis aflæsnings sted, så du undgår at gå for langt.

Vi går meget op i det arbejde vi laver og det er derfor vigtigt, at vores kunder er tilfredse og har lyst til at handle hos os igen. Vi kører ikke før, at begge parter er tilfreds.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken type grus du skal bruge og hvor meget, kan du altid ringe til os. Vi står klar til at vejlede dig igennem dit køb. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat på os.

 

Yderligere information

Mændge

1 m3, 2 m3, 3 m3, 4 m3, 5 m3, 6 m3, 7 m3, 8 m3, 9 m3, 10 m3, 11 m3, 12 m3, 13 m3, 14 m3, 15 m3, 16 m3, 17 m3, 18 m3, 19 m3, 20 m3