Særtransport & Blokvogn

Vi har i mange år kørt med særtransport & blokvogn som vindmølle transport, landbrug transport, skurvogne og entreprenørmaskiner.

Sær transport vi udføre dagligt sær transport som overskrider Dimensions bekendtgørelsen.

Dimensions bekendtgørelsen beskriver de maksimale mål og forlænge, højde og bredde, som er tilladt uden en Sær transporttilladelse udarbejdet af politiets sær transportkontor. Vi er altid vore kunder behjælpelig med rådgivning, ansøgning af sær transporttilladelse samt udførsel af transporten til rette tid og sted. 

Hvis vi skal transportere meget tunge ting, eller lange ting, har vi trækkere og trailere der klarer arbejdet.

Vi kører sær transport & blokvogn for mange erhvervskunder hver dag. Skal du bruge transport, så ring til os i dag og vi hjælper dig gerne.

Vi er altid parat til de opgaver der kommer til os, og vi tager stort ansvar i det arbejde vi laver. Vi har altid tid til vores kunder og vejleder dem ned til mindste detalje. Hvis vi skulle komme ud for et problem, løser vi dem altid på bedste vis og tager gerne imod nye udfordringer.

Kontakt os i dag og få et tilbud på Sær transport

Nye regler for sær transport.
19.12.2014

Trafikstyrelsen har udstedt en ny bekendtgørelse, som vedrører sær transport. Bekendtgørelsen træder i kraft d. 1. januar 2015.

I den nye bekendtgørelse er der indført regler for ’stort påhængs redskab’, som er et redskab opbygget på sættevogns chassis og som overskrider de almindelige bestemmelser i dimensions bekendtgørelsen.

Bekendtgørelsen indeholder ændret regler vedrørende bagvedkørende ledsagevogn i forbindelse med manglende udsyn, og det bliver tilladt at medbringe dokumentation, som f.eks. blokvognsattest, sættransporttilladelse mv. i elektronisk form.

Vedrørende kørsel med mobilkran, bliver det nu tilladt at medbringe et køretøj til egen transport på et tilkoblet påhængskøretøj. Blokvogne til transport af ballastklodser til mobilkran tillades nu op til køretøjs klasse 100, uafhængigt af mobilkranens klasse.

Endeligt bliver det tilladt at transportere yderligere deleligt gods sammen med gods, der er for langt, bredt eller højt, og reglen gælder også for lastbiler.

I forbindelse med udsendelse af den ny sær transport bekendtgørelse, har Trafikstyrelsen udsendt en meddelelse nr. 1987, som du finder et link til i boksen til højre.